پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰۳

بهترین روش یادگیری زبان فرانسه در منزل

۵ بازديد

بهترین روش یادگیری زبان فرانسه در منزل

b2_zdw.png

بهترین روش یادگیری زبان فرانسه در منزل

بهترین روش یادگیری زبان فرانسه در منزل

بهترین روش یادگیری زبان فرانسه، روش یادگیری در منزل است. مزیت این روش سادگی و جذابیت یادگیری در محیطی است که شما در آن احساس راحتی می‌کنید. شما می‌توانید روی صندلی راحتی خود بنشینید و با سرعت دلخواه خودتان زبان فرانسه را یاد بگیرید.
یکی دیگر از مزیت‌های این روش، شخصی بودن شیوه‌های یادگیری و انعطاف بالای برنامه‌ی آموزشی است.  شما می‌توانید با توجه به علایق، توانایی‌ها و نقاط ضعف و قوت خود برنامه و مواد آموزشی خود را انتخاب کنید. در این روش شما نه نیازی به کلاس یا معلم خصوصی دارید و نه نیاز دارید که از خانه خارج شوید.
قبل از اینکه به توضیح شیوه‌های یادگیری فرانسه در منزل بپردازیم، به این سوال جواب می‌دهیم که چرا این روش بهترین روش برای یادگیری زبان فرانسه است.

 

مراحل یادگیری زبان فرانسه در منزل

نکات و توضیحات مربوط به هر مرحله به شما کمک می‌کنند به بهترین نحو روند یادگیری خود را برنامه‌ریزی کنید و در کوتاه‌ترین مدت شاهد پیشرفت چشمگیری باشید.

 

بهترین روش یادگیری زبان فرانسه در منزل

یک برنامه‌ی روزانه‌ی یادگیری زبان تهیه کنید

این نکته بسیار بدیهی به نظر می‌رسد چون می‌دانیم که مطالعه‌ی منظم و طبق برنامه باعث موفقیت در یادگیری می‌شود.

مساله این است که در تهیه‌ی برنامه‌ی روزانه‌ی یادگیری زبان فرانسه در منزل، مواردی متعددی خارج از تصور شما حائز اهمیت هستند که باید به آنها توجه کنید. بحث تنها بر سر انتخاب زمانی برای مطالعه نیست، گرچه این مورد اهمیت زیادی دارد که در ادامه به آن می‌بردازیم.
اولین گام این است که فضایی از خانه را به یادگیری زبان اختصاص دهید. ممکن است پشت میز تحریر تمرکز بیشتری داشته باشید، ممکن است کنار یک پنجره با نور طبیعی یا در اتاق پذیرایی احساس راحتی کنید. از این حیث، بهترین شیوه‌ی یادگیری در منزل برای هر شخص متفاوت خواهد بود.
مهم‌ترین نکته در انتخاب فضای مناسب برای یادگیری زبان در منزل این است که مکانی را انتخاب کنید به بتوانید در آن تمرکز داشته باشید. پس فاصله‌ی خود را از تلویزیون یا فضاهای پر سر و صدا حفظ کنید.
نکته‌ی دیگر حفظ استمرار و تداوم در برنامه‌ی یادگیری است. پس لازم به است به صورت واقع‌بینانه تعداد ساعاتی را که می‌توانید روزانه به یادگیری زبان فرانسه اختصاص دهید تعیین کنید.
با توجه به برنامه و مشغولیت‌های خود تعداد ساعاتی را که می‌توانید در طول روز صرف یادگیری کنید مشخص کنید تا بعداً عقب ماندن از برنامه باعث دلسردی‌تان نشود.
در مرحله‌ی بعد باید ساعات مشخصی از روز را که می‌توانید با تمرکز به مطالعه‌ی دروس خود بپردازید تعیین کنید. تعیین ساعات مطالعه به راندمان یادگیری شما در ساعات مختلف شبانه‌روز بستگی دارد. اما باید تلاش کنید این زمان‌ها را تغییر ندهید تا نظم یادگیری شما به هم نخورد.
به یاد داشته باشید که یادگیری زبان فرانسه در خانه قرار نیست بیش از اندازه راحت باشد. پس واقع‌بین باشید و ساعاتی را که در آن مشغول استراحت یا تفریح و چک کردن گوشی خود هستید برای یادگیری انتخاب نکنید. همچنین ساعات خستگی پس از کار برای یادگیری مناسب نیستند.

 

بهترین روش یادگیری زبان فرانسه در منزل

سخن نهایی در مورد بهترین روش یادگیری زبان فرانسه در منزل

یادگیری زبان جدید، یعنی قدم گذاشتن به یک دنیای کاملا ناآشنا و عجیب‌و‌غریب، اما این نباید شما را بترساند! هر کاری، راهی دارد. تسلط بر یک زبان جدید، آن‌قدرها هم سخت نیست. اگر روش درستی در پیش بگیرید، می‌توانید هر زبانی را به بهترین نحو ممکن یاد بگیرید. یکی از زبان‌های شیرین و پُرکاربردی که بسیاری از مردم به‌عنوان زبان دوم انتخاب می‌کنند، زبان فرانسوی است. ما در وبسایت پروان اکادمی رویکردی جدید را برای یادگیری زبان فرانسه در خانه ارائه می‌دهیم. اگر مصمم هستید که زبان فرانسوی را یاد بگیرید، با مشاوران ما در تماس باشید و پکیج های پروان اکادمی را تهیه نمایید تا تأثیر فوق‌العاده‌ی آنها را روی نحوه‌ی صحبت کردن‌تان ببینید.

 

بهترین روش برای یادگیری زبان اسپانیایی

۴ بازديد

بهترین روش برای یادگیری زبان اسپانیایی

b6_c80w.png

بهترین روش برای یادگیری زبان اسپانیایی

بهترین روش برای یادگیری زبان اسپانیایی

زبان اسپانیایی چهارمین زبان پر طرفدار در جهان است که توسط 580 میلیون نفر که 7.6 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد، صحبت می شود. هر روز تعداد فزاینده ای از افراد از جمله افراد حرفه ای که با شرکت های اسپانیایی کار می کنند، این زبان را یاد می گیرند. برخی دیگر مشغول یادگیری اسپانیایی به عنوان یک سرگرمی جدید هستند. بسیاری از کودکان هم در دوران مدرسه ، اسپانیایی را به عنوان زبان دوم یاد می گیرند. طبق گزارش اداره مقررات صلاحیت ها و آزمون ها (Ofqual)، تعداد دانش آموزانی که گواهی عمومی آموزش متوسطه یا GCSE اسپانیایی را در سال 2020 دریافت می کنند، 5 درصد افزایش یافته است که بیشترین افزایش در بین زبان های خارجی مدرن به حساب می آید.
امروزه، تعداد زیادی از مردم برای یادگیری زبان از طریق برنامه هایی مثلDuolingo ، Babbel و Memrise اقدام می کنند. مزیت این برنامه ها این است که به کاربر اجازه می دهد تا کلمه نوشته شده را ببیند و همچنین به تلفظ آن گوش دهد. مثل هر زبان خارجی، برای اسپانیایی هم مبتدیان باید با یادگیری اصول اولیه شروع کنند تا بتوانند در یک مکالمه ساده از کلماتی مثل سلام، خداحافظ، لطفا ، متشکرم، متاسفم، بله، نه، چه کسی، چه چیزی، چرا، کجا استفاده کنند. در این مطلب از پروان آکادمی می خواهیم بهترین روش برای یادگیری زبان اسپانیایی را معرفی کنیم.

 

یادگیری زبان اسپانیایی برای فارسی زبانان چقدر طول می کشد؟

طبق جدولی که موسسه معتبر FSI ارائه داده است زبان اسپانیایی بعد از زبان های چینی و ژاپنی (سخت) در رده زبانهای متوسط برای یادگیری قرار دارد. اگر زبان انگلیسی یا فرانسوی را بلد باشید، با روزانه ? ساعت وقت گذاشتن روی زبان اسپانیایی حدود ?? ماه طول می کشد که به سطح متوسط برسید.

 

بهترین روش برای یادگیری زبان اسپانیایی

نکته کلیدی اینجاست

مطالعاتی بر روی تکرار واژه‌های اسپانیایی نشان داده‌اند که تقریبا 1000 واژه اسپانیایی حدود 87.8 درصد از کلماتی که اسپانیایی زبان‌ها بر زبان می‌رانند را شکل می‌دهند. این به معنی آن است که شما باید حدود 1000 واژه را یاد بگیرید تا ازینرو بخش عمده‌ای از تمام چیزهایی که در این زبان می‌شنوید را متوجه شوید.

با انجام دیگر مواردی که در این مقاله آمده است، شما بصورت طبیعی واژگان مفید و کاربردی زیادی را یاد خواهید گرفت. اما برای سرعت دادن به فرآیند، بهتر است در سایت memrise ثبت نام کنید و دوره‌ی first 5000 words in spanish را بگذرانید.

 

سخن نهایی درباره بهترین روش یادگیری زبان اسپانیایی

  • مقابل آینه با صدای بلند تمرین کنید (یا اینکه صدای خود را ضبط کنید تا به اشکالات خود پی ببرید)
  • در مواقع بیکاری، رانندگی و … ترانه های اسپانیایی گوش کنید و تمرین کنید (مثلا این موسیقی ها یا اینها) متن ترانه ها نیز نوشته شده است.
  • اصطلاحات رایج زبان اسپانیایی را یاد بگیرید (منطورمان این اصطلاحات است)
  • در شبکه های اجتماعی مثل reddit یا اینستاگرام با اسپانیایی زبان ها چت کنید
  • سعی کنید هر چیزی را که می بینید به زبان اسپانیایی بیان کنید (مثلا این یک پرنده است را به اسپانیایی بگویید)
  • در وبسایت blogfa.com یک اکانت ایجاد کنید و یک وبلاگ اسپانیایی زبان راه اندازی کنید (مطالب را از خودتان بنویسید-با اشکال یا بدون اشکال فرقی نمی کند)

 

بهترین روش برای یادگیری زبان اسپانیایی

هر گونه سوال یا نظری درباره یادگیری زبان جذاب اسپانیایی دارید با مشاور پروان آکادمی ما و سایر زبان آموزان در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

 

برای گرفتن مجوز کتاب از کجا شروع کنم؟

۵ بازديد

برای گرفتن مجوز کتاب از کجا شروع کنم؟

بهتر است بدانید مراحلی که باید برای گرفتن مجوز چاپ کتاب طی کنید، می شود گفت تا حدی طولانی و زمانبر است؛ بنابراین قبل از شروع کار از جمله نوشتن کتاب و ترجمه، برای آن برنامه ریزی کنید و زمان مشخصی را برای آن تعیین کنید.

بسیاری از افراد، مخصوصا افرادی که برای تقویت و اعتبار بخشیدن به رزومه خود قصد ترجمه کتاب را دارند، از طولانی بودن فرآیند گرفتن مجوز بی اطلاع هستند و به علت عدم برنامه ریزی درست نمی توانند کتاب خود را به موقع به چاپ برسانند.

بنابراین بهتر است با توجه به زمانی که باید برای گرفتن مجوز در نظر بگیرید، همچنین توجه به هدف خود از چاپ دیجیتال کتاب، قبل از شروع هر گونه فعالیتی برای آن برنامه ریزی و زمانبندی مشخصی تعیین کنید.

صدور مجوز برای چاپ کتاب چقدر طول میکشد؟

برای بهتر است این نکته مهم را در نظر بگیرید، برنامه ریزی و زمانبندی که برای نوشتن یا ترجمه کتاب تعیین می کنید، بعد از شروع به فعالیت ممکن است تا حدی تغییر کند؛ ممکن است هنگام نوشتن کتاب ایده‌های جدیدتری در ذهن شما شکل بگیرد، ممکن است قسمت‌هایی از متن یک کتاب نیاز به پژوهش و منابع و ابزارهای بیشتری برای ترجمه داشته باشد؛ جدا از همه ی اینها، نویسندگی و ترجمه هردو به تمرکز زیادی نیاز دارند، ممکن است مشکلاتی در زندگی شما به وجود آید و شما برای مدتی تمرکز درستی برای ادامه فعالیت خود نداشته باشید؛ بنابراین بهتر است برنامه و زمانی که برای فعالیت خود تعیین می کنید به صورت کلی باشد.

منبع : https://shabdaprint.com/%d8%af%d8%b1%db%8c%d8%a7%d9%81%d8%aa-%d9%85%d8%ac%d9%88%d8%b2-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8/

 

 

دستگیری سارقان سه و نیم کیلو طلا در قم

۹ بازديد

با تلاش ماموران پلیس قم ۳ نفر سرقت کننده سه و نیم کیلو طلا و جواهرات شناسایی و دستگیر شدند.



برای توضیحات بیشتر بر روی عنوان زیر کلیک کنید

دستگیری سارقان سه و نیم کیلو طلا در قم

درمان موهای زائد

۸ بازديد

یکی از سوال‌های متدوال در مورد لیزر مو‌های زائد این است که آیا این شیوه برای استفاده امن است؟ شایعات زیادی در مورد سرطان زا بودن لیزر به خاطر استفاده از تشعشعات نور مطرح شده است و بسیاری نیز فکر می‌کنند که لیزر امکان باروری را کاهش می‌دهد. در ادامه این مقاله در مورد این شایعات صحبت خواهیم کرد.

در مورد ریسک مبتلا شدن به سرطان باید گفت که اشعه ایکس و گاما بیشترین ریسک را برای ابتلا به سرطان دارند. گاما و اشعه ایکس بالاترین فرکانس تابش یونیزه را در اختیار دارند. در حالی که هر دو منبع نور می‌توانند از یک منبع طبیعی مثل گاز رادون منتشر شوند اما نسخه ساخته بشر آنها نیز موجود است. برای مثال نیروگاه‌های هسته‌ای این نوع از تشعشع را برای انرژی هسته‌ای تولید می‌کند. این تشعشع برای شیوه‌های درمانی مثل تصویربرداری از بدن CT یا اشعه ایکس مورد استفاده قرار می‌گیرند. وقتی تابش یونیزه از بدن عبور می‌کند، می‌تواند به DNA سلول به صورت مستقیم صدمه وارد کند. این صدمه می‌تواند منجر به ایجاد سرطان شود. در حالی که تابش یونیزه در اشعه ایکس و گاما بسیار زیاد است، سازمان دارو و قضای آمریکا لیزر را جز تابش‌های غیر یونیزه دسته بندی کرده است.

آیا استفاده از دستگاه لیزر دایود الکس برای رفع موهای زائد باعث ایجاد سرطان می‌شود؟


یک متخصص پوست به نام دکتر ویتنی بوو در این مورد اعلام کرد:« تابش نور و انرژی آن در لیزر کاملا سطحی است. این نور همیشه در سطح پوست تابیده می‌شود. لیزر در نهایت هیچ آسیبی به DNA وارد نکرده و باعث جهش در آن نخواهد شد.» اشعه و انرژی نوری که از طریق دستگاه‌های لیزر مو‌های زائد تابیده می‌شوند، به گونه‌ای طراحی شده که فولیکول مو را گرم و سپس نابود کند. در حالی که شاید بسیاری از زنان در مورد استفاده از لیزر به خاطر نا باروری نگران هستند باید گفت که متخصصان می‌گویند انجام عمل لیزر هیچ ریسکی برای باروری ندارد. دکتر کنستانتین زاکاشانسکی در این مورد گفت:« نور استفاده شده بیشتر از سطح فولیکول به بدن وارد نمی‌شود و هیچگاه به ارگان‌های داخل بدن نخواهد رسید و بدین ترتیب تاثیری روی باروری نیز ندارد.»

https://alexdiode.ir/%d8%a2%db%8c%d8%a7-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%88%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b2%d8%a7%d8%a6%d8%af-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%af%d9%87-%d8%a7%d8%b2-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af/

 

انواع روش‌ کاشت درخت آلبالو

۱۰ بازديد

انواع روش‌ کاشت درخت آلبالو

یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های تابستانی که طرفداران زیادی دارد، آلبالو است. درخت این میوه محبوب می‌تواند به‌ راحتی در اکثر شرایط آب‌ و هوایی و مناطق به رشد خود ادامه دهد و محصولات لذیذی تولید کند. از این‌ رو نیز کاشت درخت آلبالو بسیار رواج یافته‌ است و افراد زیادی این درخت زیبا را در باغچه حیاط یا باغ خود می‌کارند. اگر قصد خرید نهال آلبالو را دارید با ما همراه باشید.

به‌ طور معمول این درخت را می‌توانید با استفاده از روش‌های مختلفی به‌ راحتی بکارید. بنابراین اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در رابطه با پرورش و نگهداری درخت آلبالو به دست آورید، بهتر است به مطالب ذکر شده در ادامه مقاله نیز توجه کنید.

روش کاشت درخت آلبالو بسیار متنوع می‌باشد. از متداول‌ترین روش‌ها می‌توان به روش کاشت بذر، پاجوش و پیوند اشاره کرد. آلبالوهای معمولی به روش پاجوش کاشته می‌شوند ولی آلبالو گیسی و مجارستانی به روش پیوند با آلبالو تلخ و پیوند شکمی تولید می‌شوند. ارتفاع درخت آلبالو بین ? تا ?? متر است و بین ?? تا ?? سال بار می‌دهد.

برای کاشت آلبالو چه در مقیاس کوچک مانند حیاط خانه و چه در ابعاد بزرگ‌تر مانند باغ، در مرحله اول این نکته را در نظر بگیرید که فضا آفتاب‌گیر خوبی داشته باشد و حداقل روزی ? ساعت نور خورشید به آن محدوده بتابد، البته خاک و نوع آبیاری هم مهم است.

تکثیر درخت آلبالو

درخت آلبالو به روش‌های کاشت بذر، ازدیاد پاجوش، قلمه زدن و پیوند تکثیر می‌شود. در بیشتر مناطق کشور ما تکثیر درخت آلبالو از طریق قلمه و پیوند روی دیگر درختان آلبالو صورت می‌گیرد. میوه‌های درختانی که بر روی این پایه‌ها قرار دارند دارای مرغوبیت فراوانی هستند و میزان سازگاری پایه و پیوندک نیز بسیار زیاد است. آلبالو‌های بومی اغلب به روش پاجوش کاشته می‌شوند و آلبالو گیسی و مجارستانی به روش پیوند با پایه محلب (آلبالوی تلخ) و پیوند شکمی تکثیر می‌شود.

https://alphanahal.ir/sour-cherry-seedlings/

کاشت درخت آلبالو به روش بذر

در این روش، بذر آلبالو را در گلدان می‌کارید و در سرمای طبیعی زمستان یا یخچال قرار می‌دهید تا نیاز سرمایی آن برطرف شود و جوانه بزند. این روند بین ? تا ? هفته زمان خواهد برد.

برای کاشت درخت آلبالو به روش کاشت بذر در گلدان، باید گلدان حاوی این گیاه در فضای سرد نگهداری شود تا سرمای زمستانی به جوانه‌زنی آن در بهار کمک کند. ? تا ? هفته کافی است تا نیاز سرمایی این گیاه برطرف شود. همچنین این نیاز سرمایی را به طور مصنوعی در یخچال نیز می‌توان برطرف کرد.

کاشت درخت آلبالو به روش هسته

بعد از کاشت بذر بیشترین روشی که برای کاشت درخت آلبالو از آن استفاده می‌شود، روش کاشت هسته است که از سایر روش‌ها بسیار آسان‌تر می‌باشد. در این روش ابتدا هسته‌ی آلبالو را جدا کرده و هسته را می‌شوییم تا گوشت آلبالو روی آن نباشد.

هسته‌‌های آلبالو را در ظرف شیشه‌ای که تا نصفه کود مرطوب وجود دارد قرار داده و روی آن را با کود مرطوب بپوشانید و در ? درجه سلسیوس قرار دهید و همواره آن را مرطوب نگه دارید و از خیس کردن لایه‌های آن جلوگیری کنید.

بعد از تمام شدن خطر سرما هسته‌های آلبالو را در فضای باز بکارید به طوری که عمق گودال برای کاشت دو برابر طولش باشد سپس روی آن را ماسه بپوشانید و از سخت شدن خاک روی آن جلوگیری کنید تا مانع جوانه‌زنی نشود. دو ماه کاملا خاکش را مرطوب نگه دارید. پس از دو ماه جوانه‌ها ظاهر می‌شود.

کاشت نهال آلبالو از طریق پیوند

کاشت آلبالو؛ در برخی گونه‌ها مانند گونه‌های گیسی و مجارستانی از طریق پیوند انجام می‌شود. در این روش پیوند آلبالو تلخ و پیوند شکمی انجام می‌شود و پس از برگ‌ریزان درخت در فصل پاییز، نهال به زمین منتقل می‌شود.

کاشت درخت آلبالو از طریق پاجوش

در اطراف درخت آلبالو، پاجوش‌های زیادی می‌روید که می‌توانید با دقت دور آن‌ها را خالی کنید، پاجوش‌ها را بدون صدمه زدن به ریشه جدا کنید و  در گودال‌هایی که آماده کرده‌اید اقدام به کاشت آلبالو، نمایید.

 

قلمه زدن درخت آلبالو چگونه صورت می پذیرد؟

قلمه زدن یکی از متد های قدیمی جهت گسترش گیاهان است که درباره درختان میوه بیشتر اتفاق می‌افتد. طی این روش، یکی از شاخه‌ های جوان توسط وسیله‌ تیز استریل شده از گیاه مادر جدا می‌شود و در شرایط ریشه‌دهی قرار می‌گیرد. قلمه آلبالو باید در محیط سرد قرار بگیرد و معمولا قلمه گیاه را در فصل برگ‌ ریزان از ساقه اصلی جدا می‌کنند. برای سرعت ریشه‌دهی می‌توان از ویتامین‌ها و هورمون‌ها استفاده کرد و بهتر است در جعبه‌ها و یا گلدان‌های عمیق فرآیند ریشه‌دهی اتفاق بیفتد.

سپس در فصل کاشت آلبالو، قلمه‌های ریشه‌دار را باید در باغ یا باغچه غرس کرد.

کاشت از طریق نهال

اگر می‌خواهید در مدت‌ زمان سریع‌تری محصولات زیادی برداشت کنید، بهتر است اقدام به کاشت نهال آلبالو کنید. در نظر داشته باشید بهترین زمان برای کاشت درخت آلبالو از طریق نهال، اواسط آبان‌ ماه تا اسفند ماه است.

پس‌ از تهیه کردن نهال آلبالو باید آن را در عمق مناسبی از خاک بکارید و در آخر نیز کار آبیاری را انجام دهید. دقت داشته باشید نهال‌های آلبالو در این روش باید با فاصله 4 الی 6 متری از یک‌دیگر کاشته شوند تا بعداً رشد ریشه درخت دچار مشکل نشود و همچنین درختان بتوانند باروری بهتری داشته باشند.

کاشت درخت آلبالو: پرورش گیاه یک ساله

روش دیگر برای پرورش درخت آلبالو این است که به جای خرید بذر این گیاه، گیاه یک یا دوساله‌ی آن را خریداری کنید و به این نکته دقت کنید که گیاهی که انتخاب کرده‌اید شرایط و محیط رشدش به محیطی که شما در نظر دارید پرورش دهید نزدیک باشد زیرا گیاه به آن محیط عادت کرده است.

روش کاشت درخت آلبالو در اینجا به این صورت است که خاک را به عمق ?? سانتی‌متر حفر کنید و مقداری ماده‌ی آلی در انتهای گودال قرار دهید. ریشه‌ی گیاه را داخل گودال قرار دهید و سطح بالای ریشه‌ی گیاه را با خاک به طور کامل بپوشانید و برای کاهش حرکات احتمالی مانند وزش بادهای شدید بدنه‌ی آن را با طناب چند دور به دو میله‌ای که اطراف آن قرار دادید محکم ببندید.

خاک اطراف درخت را آبیاری کنید تا خاک آن سفت شود. بعد از آبیاری به آن کود دهید. کود را اطراف ریشه درخت بپاشید. درخت آلبالو پس از کاشت، مراقبت زیادی نیاز ندارد. این گیاه رطوبت و آب کافی از محیط اطراف خود دریافت می‌کند اما در روزهای خشک و بدون باران تابستان آن را باید آبیاری کنید.

آیا پرورش درخت آلبالو در باغچه ممکن است؟

از آنجایی که آلبالو، درخت مقاومی است، در بهار جلوه‌ای بسیار زیبا دارد و ظرف ? تا ? سال به بار می‌نشیند و از سوی دیگر کسی نیست که طعم آن را دوست نداشته باشد، بسیاری‌ها علاقمند هستند تا در باغچه خانه اقدام به کاشت آلبالو، نمایند.

خب در پاسخ به این سوال که آیا کشت آلبالو در باغچه ممکن است با خیر، باید گفت بله.

کاشت نهال آلبالو؛ پاجوش آلبالو، هسته و بذر در حیاط خانه ممکن است تا کمتر از یک دهه دیگر بتوانید از میوه‌های خوشمزه درخت خانه‌تان بستنی یخی یا مرباهای خوشمزه درست کنید.

احداث باغ آلبالو

آب و هوا: آب و هوا، عمدتا دما، مهم ترین عامل موثر بر توزیع جغرافیایی درختان آلبالو است، به طور کلی درختان در تابستان های طولانی و گرم و یا جایی که درجه حرارت در زمستان برای دوره های کوتاه مدت بالا می باشد رشد خوبی دارند. درختان آلبالو جوان به طول روز طولانی به طور مستقیم خوب پاسخ می دهند اما با افزایش سن این پاسخدهی صورت نمی گیرد. درجه حرارت بسیار کم در زمستان ممکن است جوانه ها،شاخه های انتهایی را از بین ببرد.

خاک: درختان آلبالو را در یک طیف گسترده ای از انواع خاک رشد می کنند که به خوبی زهکشی شده است. در بسیاری از مناطق مهم کشت آلبالو خاک غالب لومی شنی یا دیگر خاک های شنی است که معمولا خاک رس در قسمت زیرین قرار دارد. از آنجا که خاک رس سنگین تر اغلب به اندازه کافی خشک است، خاک سبک تر برای آلبالو ارجح تر است. خاک که بی آب هستند و بیش از حد خشک می باشند برای درختان آلبالو نامطلوب می باشد. بطور متوسط خاک حاصلخیز به نتایج بهتری نسبت به خاک بسیار بارور دارد.

فاصله درختان در کاشت

گاهی اوقات ارقام کوچکتر، مانند English Morello، در فاصله ?/? تا ?/? متری از هم کاشته می شوند. حداقل فاصله برای اکثر ارقام آلبالو ? متر است. فاصله ممکن است به ?/? متری هم افزایش یابد اگر خاک مناسب برای رشد درخت است، به ویژه برای ارقام قوی مانند ‘Montmorency. سیستم مربع به طور کلی در کاشت درختان آلبالو استفاده می شود. با این حال، سیستم کانتور را باید در برخی مناطق در نظر گرفت که در آن خطر فرسایش خاک وجود دارد. کاشت کانتور معنی کاشت هر ردیف از درختان در همان سطح و یا در یک خط منحنی با درجه انحراف خفیف همراه است که آب به آرامی حرکت می کند. در کاشت کانتور، باید حداقل فاصله حدود ?/? متر بین ردیف ها باشد.

خاک مناسب رشد نهال آلبالو چیست و باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

خاکی که برای کاشت نهال آلبالو؛ مناسب است باید سبک باشد و از طرف دیگر زهکشی مناسبی هم داشته باشد. در عین حال، خاک باید رطوبت و مواد معدنی را حفظ کند و ریشه گیاه را در بربگیرد. بهترین نوع خاکی که برای باغ آلبالو بسیار کاربرد دارد خاک لومی لست. تلفیق خاک لومی رسی با خاک برگ و افزودن کود به آن، شرایط ایده‌آلی برای رشد آلبالو فراهم می‌ کند.

فصل مناسب کاشت آلبالو چه فصلی است؟

درخت آلبالو از نهال های علاقمند به سرما است که در سرمای زمستان آسیب نمی‌بیند و توان مقابله با آن را دارد. بنابراین بهترین زمان کاشت نهال آلبالو از اواسط آبان ماه تا نیمه اسفند ماه است.

درختان آلبالو باید در اسرع وقت پس از حفر گودال کاشته شود برای جلوگیری از از بین رفتن درختان جوان. در صورت امکان، درختان در پاییز کاشته شوند. در مناطقی که زمستانهای بسیار سخت دارند، کاشت بهار بهتر است. در عرض های جغرافیایی میانی که در آن زمستان نسبتا خفیف هستند، کاشت پاییزه معمولا ترجیح داده شده است و در مناطقی که در آن آب و هوای معتدل است. درختان باید قبل از کاشت به طور کامل در خواب باشند برای جلوگیری از رشد جوانه. رشد جوانه قبل از کاشت معمولا تلفات در نهال را افزایش می دهد. شخم زدن و یا دیسک عمیق معمولا لازم است. جاییکه در آن فرسایش یک مشکل بالقوه است، تنها یک نوار ? متری در ردیف درخت آماده می شود. از آنجا که آماده سازی خاک با محل و خاک نوع متفاوت خواهد بود، باید توصیه های محلی را دنبال کرد.

درخت آلبالو بعد از چند سال میوه می‌دهد؟

درخت آلبالو در شرایط مناسب بعد از سه تا پنج سال تولید میوه می‌کند. معمولا میوههای آلبالو در شاخه‌های یک ساله رشد می‌کنند و هرچه از عمر درخت می‌گذرد میوه‌دهی آن کم می‌شود. در حدود ??? روز بعد از گلدهی و در آمدن شکوفه‌های آلبالو، میوه این درخت می‌رسد. اگر ارقام بومی آلبالو را برای کاشت درخت آلبالو در خانه انتخاب کرده‌اید، زمان گلدهی نیمه دوم فروردین و زمان رسیدن میوه اوایل تیرماه است و شما می‌توانید از خواص آلبالو‌های دست پروده خودتان نهایت استفاده و لذت را ببرید.

مراقبت از درخت آلبالو

خاک: برای کاشتن درخت آلبالو باید از خاک  سبک و مرغوبی استفاده کنید تا بتواند به خوبی رشد کند. آلبالو  خواستار خاکی شور و قلیلی است ما بهترین خاک برای رشد آن خاک های لمونی رسی است. یکی از مواد معدنی ای که این درخت به آن احتیاج دارد و باید حتما در خاک آن بشد تا درخت از آن تغذیه کند پتاس است که به رشد بهتر گیاه کمک می کند و از سرما زدگی جلوگیری می کند

 آب :نیاز آبی آلبالو مانند گیلاس است، اما با این تفاوت که آلبالو نسبت به گیلاس به خشکی مقاوم تر است. آلبالو به دلیل دارا بودن ریشه های بلند که تا پنج متر می رسد نمی تواند آب  از ریشه ها عمیق تر جذب کند مخصوصا در فصل تابستان باید آبیاری به صورت منظم و عمقی انجام شود. درختان آلبالو به خاک های غرقاب حساس هستند و نباید بیش از حد آبیاری شوند.

نور:وجود نور مستقیم آفتاب حداقل به مدت ?-? ساعت برای درختان آلبالو لازم است. اگر درخت آلبالو را در مکانی به دور از نور بکارید میوه تولید نمی‌کنند که اگر هم تولید کند ترش مزه است. در واقع وجود نور مستقیم آفتاب باعث شیرین شدن میوه می شود.

هرس :نکته دیگری که در مورد کاشت درخت آلبالو باید بدانید این است که درخت آلبالو احتیاج به هرس کردن ندارد مگر اینکه شاخ و برگ های آن دچار آسیب و شکستگی شده باشد.

https://alphanahal.ir/